Er du en konsulent, rådgiver eller tjenesteyter?
Få tilgang til en 30-minutters kursvideo om digital markedsføring:
Slik genererer du flere leads og mer salg – med forutsigbarhet til hver krone.
DIGITALE STRATEGIER MED CARL-WILHELM:
  • Kundereisen: Slik skaper du verdi.
  • 5-stegs markedsmodellen.
  •  Omnipresens: Dominerende synlighet.
  •  Se vårt live Marketing-dashbord
Carl-Wilhelm Vedvik er Partner & Digital Markedskonsulent i Sherpa Marketing AS. Carl-Wilhelm har erfaring fra digital markedsføring og netthandel. Han har i 5 år vært markedssjef i eHandelsforum og Content Marketing Norge, der han sammen med Ola Hanø har utviklet kurs om digital markedsføring og Content Marketing. De har arrangert over 10 store markedsføringskonferanser.

Carl fikk hederlig omtale under prisutdelingen BEST I TEKST 2015, “Denne bloggens tekst om innholdsmarkedsføring er meget vellykket”.

Carl-Wilhelm er også markedssjef og partner i Rainmaker Academy AS. Et digitalt akademi om salg, kommunikasjon og ledelse.


Dette sier våre kunder:

"Vi var veldig spente på hva samarbeidet med Sherpa Marketing ville føre til og er positivt overrasket over hva anbefalte tiltak har ført til. Ser fram til et godt samarbeid videre."

– Rune Bratlie, Daglig leder i Norsk Byggekontroll AS.

"Vår trafikk økte med 83% kun måneder etter at vi startet samarbeidet med Sherpa. Vi får nå flere bestillinger enn før."

– Morten Strønen, Daglig leder i Follo Taxi DA.

"Vi tok et møte med Sherpa og fikk en presentasjon av hva de tenkte rundt optimalisering av søk. Vi ble enige om et 12 måneders perspektiv, men allerede etter et par måneder begynte resultatene å komme."

– Berge Lavik, Markedssjef i IEC-HUS/ABC-HUS.

"Carl är en fulländad digital marknadsförare. SEO-strategierna som Carl använder sig av kommer att hjälpa dig och ditt företag att rankas högre i det organiska sökresultatet. Vilket i sin tur hjälper till att få fler potentiella kunder som konverterar."

– Patric Melander, Founder på Digattract AB.

©2019 Sherpa Marketing AS  //  Personvern | Bruksvilkår