Vi hjelper din bedrift å
GENERERE FLERE LEADS OG ØKE SALGET
ved hjelp av strategisk digital markedsføring.
Driver du en bedrift som selger produkter eller tjenester av høy verdi? Ønsker du flere nye kunder? Forestill deg et kontinuerlig trykk av kundeforespørsler, leads og salg som kommer inn daglig… Du har nok arbeid og oppdrag fremover.

Med et forutsigbart markedssystem, vil du kunne putte på 1000 kr og vite at det kommer 5 leads og 5000 kr tilbake. Du kan måle alle markedsaktivitetene til krone og øre.

Det er slik vi arbeider i Sherpa Marketing AS. Vi har utarbeidet noe vi kaller for “Client Acquisition System”, som er et markedsføringsapparat som tiltrekker den rette målgruppen og konverterer dem til faste kunder. 

Dette “apparatet” består – på et grunnleggende nivå – av trafikk, konvertering og økonomi. Nedenfor vil du se mer detaljert hva det innebærer.

Våre digitale markedsstrategier har bidratt til at både våre egne prosjekter og våre kunder har nådd helt nye høyder (se f.eks. Tapetfabrikken.no). Dette er strategier og taktikker som vil skape vekst i alle type bransjer og nisjer, både innenfor B2B og B2C-markedet. 

Alt det vi gjør måles til krone og øre etter nøye definerte KPI-er og nøkkeltall. Det vil si at vi måler og analyserer avkastningen daglig. Denne dataen putter vi inn i et LIVE Marketing-dashbord, som du kan logge deg inn på og følge med på når som helst. På den måten kan du følge med på at annonseringen blir til fortjeneste.

P.S: Vi er så sikre på det vi gjør at vi ikke har bindende kontrakter. Hvis ting ikke fungerer (som det i 99% av tilfellene alltid gjør), så kan du si opp avtalen. Så trygge er vi på å generere resultater, vekst og salg for ditt selskap!

THE POWER TRIANGLE
Det er tre ting du trenger for å selge hva som helst.
1) Aller først må du generere trafikk: Du trenger mennesker, øyne og ører å selge til – uten å øke deres forsvarsmekanisme.

2) Det neste er konvertering: Du må overtale prospektet at det du har vil løse deres utfordring.

3) Det siste er økonomi: Du må tilby noe som er verdifullt for å få pengene deres. Altså, en transaksjon.

Trafikk, konvertering og økonomi former en "Power Triangle" som styrer alt som skjer innen salg og markedsføring.
Vi implementerer følgende:
1. ØKE TRAFIKKEN
Vi sender målrettet trafikk av kvalifiserte kunder til din webside gjennom betalte og organiske trafikkilder. Google Ads, Facebook mm.
2. KONVERTERING
Vi implementerer en rekke taktikker som øker konverteringen, slik at flere besøkende blir til kunde. På den måten øker vi salget – betraktelig. Fokus på leadsgenerering.
3. REMARKETING
De som har besøkt siden din, men ikke utført ønsket handling, vil bli forfulgt av relevante og engasjerende annonser på flere kanaler og enheter.
4. NURTURING
Vi implementerer et automatisert e-postsystem som følger opp dine leads på en relevant, ikke-forstyrrende måte. På den måten har du en velsmurt salgsmaskin.
"Vi var veldig spente på hva samarbeidet med Sherpa Marketing ville føre til og er positivt overrasket over hva anbefalte tiltak har ført til. Ser fram til et godt samarbeid videre."

Rune Bratlie, Daglig leder i Norsk Byggekontroll AS.
"Vår trafikk økte med 83% kun måneder etter at vi startet samarbeidet med Sherpa. Vi får nå flere bestillinger enn før."

Morten Strønen, Daglig leder i Follo Taxi DA.
"Vi tok et møte med Sherpa og fikk en presentasjon av hva de tenkte rundt optimalisering av søk, og da med hovedvekt på organisk. Vi ble enige om et 12 måneders perspektiv, men allerede etter et par måneder begynte resultatene å komme."

Berge Lavik, Markedssjef i IEC-HUS/ABC-HUS.
FÅ EN SKREDDERSYDD MARKEDSSTRATEGI TIL DIN BEDRIFT, GRATIS! 
Slik fungerer det. Aller først vil vi sammen med deg undersøke selskapet ditt, analysere dine konkurrenter, din målgruppe og kundesegmentet ditt, dine salgsprosesser og forretningsmål.

Og basert på den informasjonen du har gitt oss, vil vi skreddersy en digital markedsføringsplan for din bedrift… kostnadsfritt. Uforpliktende.

Etter at vi har sett på dine prosesser, forretningsmål og din markedsstrategi, vil vi bruke denne informasjonen til å tilpasse markedsplanen til din bedrift.

"Hvorfor gjør de dette gratis?", spør du nok deg selv. Vi gjør det fordi de aller fleste som går gjennom denne prosessen med oss, er så imponert over strategien at de velger å inngå et samarbeid med oss.

Merk: Vanligvis tar vi 15.000 kr for en slik helhetlig markedsanalyse og kartlegging. Du vil snakke med en av våre digitale eksperter, mest sannsynlig Carl-Wilhelm Vedvik, som vil skreddersy en digital markedsplan som du kan bruke selv for å generere flere leads og øke salget.
©2019 Sherpa Marketing AS  //  Personvern | Bruksvilkår