Om Sherpa Marketing AS
Sherpa Marketing AS ble etablert for å skalere norske firmaer til nye høyder. Ved hjelp av en systematisk markedsføringsmodell, som kan måles til krone og øre, er vårt mål å bli Nordens mest resultatorienterte markedsbyrå

Hvert eneste år drar flere tusen mennesker til Mount Everest, verdens høyeste fjell. Dette er mennesker som liker å utfordre seg selv, som vil nå jordens høyeste punkt.

Det er mye man må tenke på for å bestige Mount Everest – terrenget er ekstremt, værforholdene er uforutsigbare, og man må akklimatisere seg før man kan klatre videre til neste basecamp.

Sherpaene guider grupper som vil bestige Mount Everest. Dette er et innfødt folkeslag som bor i Himalaya-fjellene. Sherpaene kjenner fjellet inn og ut. De er kjent for sin ekspertise, utholdenhet og erfaring.

En sherpa planlegger ekspedisjonen, tilrettelegger rutene og er behjelpelig med lasten til klatrerne. De er din guide hele veien til toppen.

Sherpa Marketing vil på samme måte bli med deg på klatring – å skape vekst for ditt firma ved å bygge din kundeportefølje. På samme måte som fjellklatrere må akklimatisere seg før de kan fortsette til nye høyder, vil vi på samme måte bidra til å effektivisere prosesser, slik at vi stadig kan fortsette med å øke din kundetilførsel.
Hvorfor hyre en Sherpa?

Et skiftende værforhold gjør at man ikke kan gå de samme rutene hver gang. En Sherpa vet til enhver tid hvilken rute som fungerer. Det digitale landskapet er på samme måte svært skiftende, og derfor trenger man noen som kjenner de digitale endringene inn og ut – på samme måte som en Sherpa kjenner fjellet.

Når du har nådd nye høyder, så må du til basecamp og akklimatiseres før du kan fortsette oppover. Kroppen må adaptere og tilpasse seg det nye trykket. Når ditt firma på samme måte stadig får økt kundemasse, må vi effektivisere prosessene slik at kundene blir håndtert.

Du må vite hvor skoen trykker når du bestiger Mount Everest. Sherpaen vet hvilken rute og sti som er trygg å gå. Den digitale sherpaen vet de metodene som fungerer.

Carl-Wilhelm Vedvik
Carl-Wilhelm er Partner & Konsulent i Sherpa Partner. Han har tidligere vært med å starte kompetansearenaen for innholdsmarkedsføring i Norge, Content Marketing Norge og har vært markedssjef i eHandelsforum.

I dag arbeider Carl-Wilhelm med digital markedsføring for en rekke ulike selskaper. I tillegg er han medgründer av Rainmaker Academy AS – et digitalt salgskurs for salgssjefer og ledere.
Knut Egil Vedvik
Knut Egil Vedvik er Daglig leder i Sherpa Partner, og har over 30 års erfaring i reklamebransjen. Knut Egil har i løpet av årene arbeidet med reklame for et titalls norske selskaper.

Knut Egil bistår flere ulike selskaper med digital kompetanse og bidrar med å effektivisere den daglige driften. Han er også medgründer av Rainmaker Academy AS, der vi utdanner "rainmakers".
©2019 Sherpa Marketing AS  //  Personvern | Bruksvilkår